Commissies‎ > ‎

The Rat Classic Rally

Wij zijn volop bezig aan de vierde editie!

Het team van The Rat Classic Rally houdt jullie graag op de hoogte van deze volgende editie die zal doorgaan op zondag 13 september 2015.

-      Website: www.ratclassicrally.be

-      Facebookpagina: www.facebook.com/TheRatClassicRallyByJciHarelbeke

 
 
Elke, Linsy, Maarten, Matthias, Pol, Ruben, Stijn, Ward

 

Een terugblik naar de vorige editie: 

JCI Harelbeke vangt 2 vliegen in één klap.

Op de uitverkochte 3de editie van “The Rat Classic Rally” kwam de JCI Wereldvoorzitter Shine Bhaskaran op bezoek.

JCI Wereldvoorzitter Shine Bhaskaran bezoekt België en komt daarbij specifiek naar een succesvol project kijken van JCI Harelbeke. Hij kiest JCI Harelbeke eruit om zijn trip door Europa kracht bij te zetten.

Hij zag dat we terug een schitterende organisatie op poten hadden gezet, want exact 100 auto's startten omstreeks 9u voor een rit van 180km door de Vlaamse Ardennen. Aan de hand van een bolletje-pijl-roadbook was een prachtige route uitgestippeld, met stops in Mater, Zottegem en Avelgem. 's Middags namen maar liefst 250 personen deel aan een stijlvolle BBQ in het Hof van Nassau.

Wereldvoorzitter Shine bezocht in de namiddag de markt in Harelbeke en stak JCI Harelbeke een extra hart onder de riem voor het vervolg van ons evenement.

Onder een stralende zon waren ongeveer 650 personen naar het marktplein afgezakt om de aankomst van de oldtimers bij te wonen.

Burgemeester Alain Top (spa) en Axel Ronse (nva) hielden een opmerkelijk woordje ter verwelkoming van de wereldvoorzitter.

Alain Top bevestigde de goede samenwerking tussen de stad en JCI Harelbeke. Hij verklaarde dan ook zijn steun aan toekomstige projecten van JCI Harelbeke. Daarnaast wees hij op de verdere transitie van Harelbeke door de vernieuwing van het marktplein en de leieboorden.

Axel Ronse legde vooral de klemtoon op de meerwaarde van JCI op de maatschappij en op het ondernemerschap in de streek. Talrijke projecten zoals West-Vlaamse Jonge Ondernemer op 25 maart 2014 zijn daar een mooi voorbeeld van.

De Wereldvoorzitter sprak de leden van JCI Harelbeke toe en motiveerde hen verder in het ondernemen van dergelijke prachtige projecten. Hij had bijna 60 van de 110 JCI Landen bezocht dit jaar, maar voelde hier een sterke band tussen de leden, de stad en de bevolking-sympathisanten. JCI Harelbeke is er klaar voor om verder dergelijke projecten te realiseren, zoals komend event “Roland Garros” en de 20ste editie van de Harelbeekse Bedrijvensportdag.

 

Positieve reacties van deelnemers aan The Rat Classic Rally bleven niet uit:

 Dikke pluim aan de organisatie!! een meer dan geslaagde dag!”

 "Proficiat jongens (en meisjes) Super organisatie!! Tot volgend jaar !!”

“T was n top dag!”

 

Like us on Facebook