Commissies‎ > ‎

JCI Harelbeke 35jaar

“BELEIDSMENSEN VAN HARELBEKE UITGEDAAGD”

35 JAAR JCI-HARELBEKE, EEN VERENIGING MET IMPACT!

14/10/2016 – 19u00

’t Spoor, Harelbeke

19/11/2016

Kasteel Ter Lake te Zulte

 

 

Commissiewerking is de draaischijf van JCI-Harelbeke.

Met leden tussen de 18 en 40 jaar projecten opstarten, jonge mensen die enthousiast samenwerken, het zorgt allemaal voor positieve energie.

Dat JCI-Harelbeke een waaier aan evenementen heeft georganiseerd gedurende die 35 jaar zal niemand verwonderen, we beschikken dan ook over een rijke geschiedenis waar we trots mogen op zijn en met enige fierheid mogen op terugblikken.

 

Gin H.35, proef de rijke geschiedenis van JCI-Harelbeke.

Denk maar aan The Rat Classic Rally die al 5 jaar na elkaar 100-den mensen en blinkende oldtimers lokte naar Harelbeke, aan de Harelbeekse Bedrijven Sport Happening (HBSH) die vorig jaar 25 kaarsjes mocht uitblazen en elke editie kon rekenen op 100-den sportievelingen. Het Rolland Garros Beach Tennistornooi met oa. Justine Henin, Sep Van Marcke, Eli Iserbyt en Yves Lampaert vorig jaar oogde alleen maar lof. Het Vlaams Congres (een congres onder de JCI-verenigingen van Vlaanderen) enkele jaren terug, bracht meer dan 500 mensen bijeen in Harelbeke enzomeer.

Uiteraard wenst de Commissie 35 jaar de verjaardag van haar vereniging niet zomaar voorbij laten gaan.

Onder leiding van Sofie Hautekiet werd voor de gelegenheid een exclusieve Gin op de markt gebracht zodat deze verjaardag niet zomaar voorbij gaat.

Dat onze vereniging in de loop der jaren kleur heeft gegeven aan Harelbeke en ver daarbuiten moet en zal duidelijk zijn!

 

We bieden groeikansen aan jonge mensen die aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen.

In onze complexe samenleving wil JCI jongeren inspireren en aanzetten tot het nemen van initiatief. Onze vereniging staat gekend als een jonge, dynamische en toekomstgerichte organisatie voor geëngageerde, ondernemende mensen, die zich voorbereiden om leidinggevende functies op te nemen in het privé- en openbaar leven. Door hun activiteiten binnen JCI werken de (kandidaat-)leden aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit wordt bereikt door actief deel te nemen aan interne trainingsprogramma's en het plannen en uitvoeren van projecten die baat geven aan het individu en de gemeenschap.

Specifiek voor alle functies en op alle niveaus geldt het principe 'one year, one person, one job'. Zo krijgt iedereen dezelfde kansen tot zelfontplooiing en vorming.

 

Burgemeester en schepenen, JCI-Harelbeke wordt 35 jaar!

Officieel blazen we 35 kaarsjes uit op maandag 24 oktober, ter herdenking van onze “Charterday”. We nodigen u graag uit om dit samen met ons te vieren.

Op die dag openen we ook een tentoonstelling die 35-jaar terugblikt op onze vereniging!

Het feestgedruis sluiten we af met een spetterend gala in Kasteel Ter Lake te Zulte op zaterdag 19 november 2016.

 

Praktisch:

Maandag 24 oktober cc ’t Spoor – Eilandstraat Harelbeke

19u00 Onthaal

19u30 Officiële toast op 35-jaar

20u00 Oprichting JCI Sense Harelbeke

20u30 Opening tentoonstelling & gin-tasting H.35

Inschrijving: 10,- euro pp

Inschrijven via h.35@jciharelbeke.be vóór vrijdag 14 oktober

Inschrijving geldig na overschrijving op BE63 7380 2287 1208

Wij kijken uit naar jullie massale aanwezigheid!

 

De Commissie 35 jaar: Sofie Hautekiet, Elke Feys, Florence Ghyselen, Julie Deloblelle, Yves Callewier en Ward Vanassche.

 

De missie van onze vereniging is gekend, evenals het respect van onze leden. We zijn een toffe bende, die steun en toeverlaat vinden bij elkaar, op die basis staat er een schitterende toekomst in het verschiet voor JCI-Harelbeke.

We zijn er klaar voor. En u?

Interesse? Meer info op www.JCI-Harelbeke.be of via H.35@jciharelbeke.be

 

Mvg, JCI-Harelbeke

Comments